By Dieter
250 ml water / Wasser
1 tbsp yeast / Hefe
250gr flour / Mehl (for high protein version use 1/3 soya flour, 1/3 wheat gluten, 1/3 wheat flour)
Rosemary / Rosmarin
Salt / Salz
Olive oil / Olivenöl
Mix the dried yeast in the water and let sit for 10 minutes. Stir in the flour and knead for 3-5 minutes until there is a smooth dough. Adjust the amount of flour to get a good non-sticky consistency. Let the dough sit and rise for 90 minutes. Pour olive oil on an oven pan and spread the dough on top. Let sit for another 15-30 minutes. Sprinkle olive oil, rosemary, and salt on top. Bake at 240C/465F for 10-15 minutes until it starts to brown and crisp.
Misch die trockene Hefe mit dem Wasser und warte für 10 Minuten. Rühr das Mehl hinein und verknete den Teig für 3-5 Minuten bis er glatt ist. Die Mehlmenge kann angepasst werden um eine gute, nicht klebende Konsistenz zu erhalten. Lass den Teig für 90 Minuten ruhen und wachsen. Schmier ein Backblech mit Olivenöl ein und breite den Teig darauf aus. Lass ihn dort erneut für 10-15 Minuten ruhen. Verteil ein bisschen mehr Olivenöl obendrauf und bestreu es mit Salz und Rosmarin. Backe bei 240C/465F für 10-15 Minuten bis der Teig anfängt braun und knusprig zu werden.
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