modified by Dieter based on recipes (1, 2, 3)
This makes about 24 cookies / Teig genug für ca 24 Kekse:
1 cup (150ml) sunflower margarine / 1 Tasse (150ml) Sonnenblumenmargarine
1/2 cup (100gr) granulated sugar / 1/2 Tasse (100gr) Zucker
1/2 cup (60gr) powdered sugar / 1/2 Tasse (60gr) Puderzucker
2 cups (250gr) Mehl / 2 Tassen (250gr) Mehl
pinch of salt / Prise Salz
Beat the margarine with a mixer to make it creamy. Add the sugar and powdered sugar and beat for 2 mins until well mixed. Continue beating and add the flour until no flour is visible anymore. There will be crumbles, so briefly combine it all with your hand. Take a spoonful, shape into a cookie, and place on an slightly greased oven tin. The cookies will melt slightly during baking, so don't place them right on the edge. Sprinkle with toppings if you like. Bake at 180C/375F for 15-20mins (golden brown).
Schlag die Margarine mit einem Mixer bis sie cremig ist. Füge den Zucker und Puderzucker hinzu und vermische alles gut mit dem Mixer für 2 Minuten. Füge das Mehl hinzu und schlage es mit dem Mixer unter. Es werden sich Krümel formen, also forme alles kurz mit der Hand zusammen. Nimm einen Löffelvoll, forme es in einen Keks, und setze es auf ein leicht geöltes Ofenblech. Die Kekse schmelzen etwas auf dem Blech, also nicht direkt an den Rand setzen. Wenn gewollt, streue Garnierungen drauf. Backe bei 180C/375F für 15 Minuten (bis sie golden sind).
No comments:
Post a Comment