Quesadillas by Dieter
Per Quesadilla:1 tablespoon red kidney beans (ideally the type that is in a spicy sauce)
1/2 tablespoon vegan cream cheese
1 teaspoon nutritional yeast
salt
chili flakes
- Mix these ingredients using a fork, smashing the beans, to create a smooth texture.
- Fill into a tortilla together with olives and vegan cheese. Place in sandwich maker to grill.
1 Esslöffel rote Kidney Bohnen (idealerweise Chili Bohnen in Sosse)
1/2 Esslöfel veganer Schierkäse
1 Teelöfel Hefeflocken
Salz
Chili Flocken
- Vermische die Zutaten mit einer Gabel, dabei die Bohnen zerdrücken um eine gleichmässige Masse zu erstellen.
- Diese Masse wird in einen Torvilla-Fladen gefüllt, mit ein paar Oliven und veganem Käse, und dann in einem Sandwich-Maker gegrillt.
Tacos by Corina
Chili beans
Cheese
Jalapeños
Broad beans
- Place small corn tortillas in a baking pan and top with everything in the list above and bake for 25 min (or until the tortilla is almost crispy and the cheese is melted).
- Top with slaw and serve
Try sweet potato tacos https://www.forksoverknives.com/recipes/vegan-burgers-wraps/spiced-sweet-potato-tacos/
No comments:
Post a Comment