Monday, 11 November 2024

Cheesy fried fava beans

 Following this recipe of Becca Heyes   

  • 1/2 Tasse Fava Bohnen in Wasser über Nacht einweichen lassen, dann 30 Minuten kochen
  • Die gekochten Bohnen auf einem Ofenblech ausbreiten und mit etwas Olivenöl einreiben. Mit Salz und anderen Gewürzen bestreuen (z.B. Chili-Pulver). Für 20 Minuten bei 150C im Ofen rösten. 
  • Dann mit Käse bestreuen, und für weitere 15 Minuten im Ofen rösten.

Use vegan cheese: in the USA, the shredded Mexican blend from Trader Joe's works well. In Germany, Simply V Reibegenuss is nice

  • 1/2C fava beans - soak in water overnight, then boil for 30 min
  • Lay the beans in a layer in a pan and sprinkle olive oil, salt, and chili powder
  • Bake for 20 min at 150C
  • Put cheese on top and bake for another 15 min

    No comments:

    Post a Comment