by Dieter
2 handful fresh basil leaves / 2 Hände frischer Basilikum
1 tablespoon walnuts / 1 Esslöffel Walnüsse
2 tablespoons olive oil / 2 Esslöffel Olivenöl
1 teaspoon nutritional yeast / 1 Teelöffel Nahrungshefe
1 teaspoon lime juice / 1 Teelöffel Limettensaft
1 teaspoon black pepper / 1 Teelöffel schwarzer Pfeffer
1 teaspoon salt / 1 Teelöffel Salz
1/2 teaspoon coriander powder / 1/2 Teelöffel Korianderpulver
1 tablespoon walnuts / 1 Esslöffel Walnüsse
2 tablespoons olive oil / 2 Esslöffel Olivenöl
1 teaspoon nutritional yeast / 1 Teelöffel Nahrungshefe
1 teaspoon lime juice / 1 Teelöffel Limettensaft
1 teaspoon black pepper / 1 Teelöffel schwarzer Pfeffer
1 teaspoon salt / 1 Teelöffel Salz
1/2 teaspoon coriander powder / 1/2 Teelöffel Korianderpulver
Mix all ingredients in a blender until it forms a smooth paste. Add to your pasta of choice. Depending on how thick you like your sauce on your noodles, this amount is enough for 2-4 portions.
Alle Zutaten in einem Mixer mixen, bis eine glatte Paste entsteht. Zu den Nudeln Ihrer Wahl geben. Je nachdem, wie dick die Sauce auf den Nudeln sein soll, reicht diese Menge für 2-4 Portionen.
No comments:
Post a Comment